Devion AS er din IT-partner lokalt, sentralt og i nettskyen. Vi leverer PC og skrivere, nettverk, trådløst og brannmurer til dine kontorer. Vi har avtale med de største distributørene og fører blant annet merker som HP, Lenovo, CiscoExtreme Networks og SonicWall. Vi leverer skytjenester både fra vårt eget datasenter i Kongsberg og i fra de store aktørene som Google og Microsoft. Våre konsulenter har lang erfaring og kan hjelpe dere med IT-løsningen enten dere velger servere lokalt, i vårt datasenter eller ute i den store nettskyen. 

Devion AS er sertifisert som Microsoft Silver Partner på CSP, Microsoft Partner på SPLA, Hewlett Packard Enterprise Silver Partner på Hybrid IT, Sonicwall Silver Partner, Trend Micro Silver Partner og Veeam Cloud Silver Provider. 

Devion AS ble etablert i 2005 og har hatt navn som SMB Datadrift, On4u og On4u Systemitech. Devion AS er eid av de ansatte og Exacta AS. Vi har søsterbedrifter innen bedriftsrådgivning, lønn og regnskap. Kontorene våre er i Kongsberg og Drammen og 11 dyktige medarbeidere som står klare til å hjelpe dere med IT.


For mer informasjon om hva Devion AS kan tilby, ta gjerne kontakt med oss.Devion AS | Dyrmyrgt. 4, 3611 Kongsberg | Tlf: 45 27 44 00
Handlevogn
Vis priser inkl. mva?
Varer: 0 StkSum: kr 0